KOTA STUDIO


Elaboram fiecare design, unic si personalizat Pentru fiecare spațiu de locuit, noi cream amenajarea care sa ii vina „ca o mănușă”. Orice detaliu nesemnificativ devine atuul din noua amenajare, fiind inclus in design ca si o parte componenta importanta.

Avem experiență in domeniu, atât in proiectarea design-ului, dar mai ales in execuția mobilierului de calitate. Ne recomanda toate proiectele finalizate cu succes.

Serviciile KOTA


Noi gândim soluția de amenajare in ansamblu, integram decorațiunile si toate accesoriile intr-un proiect elegant, modern sau clasic. Elaboram cu mare grija si cu calitate maxima mobilierul pentru tine, ne dedicam total fiecărui proiect in parte. Toate proiectele sunt importante pentru noi. Provocarea noastră este ca tu sa fii mulțumit si fericit.

Când preluam un proiect nou in care noi ne ocupam de toate serviciile, costurile totale vor fi mult mai mici. Daca vei realiza întregul proiect de amenajare cu Kota Studio, prețul pentru design-ul acestuia va fi scăzut din prețul de fabricare a mobilierului.
După ce finalizam design-ul pentru mobilier, il producem in fabrica noastră, in cel mai scurt timp, din materialele alese de tine. Avem o paleta larga de culori si materiale utilizate, de la culori neutre, pana la cele calde sau reci.
Când alegi împreună cu noi o amenajare a casei tale, iți oferim sprijinul total in alegerea pardoselilor si materialelor pentru decorarea pereților, astfel incat rezultatul sa fie cel dorit de tine. Iti putem achizitiona accesoriile si decorațiunile care corespund temei dorite de tine, prin partenerii nostri.

Dorința noastră este ca după finalizarea proiectului tu sa zâmbești fericit ca ai casa visurilor tale!

Architectura Amenajari Interioare Mobilier

Cum lucram


Primul contact

Discutam la telefon si îți spunem despre serviciile oferite de Kota, aflam mai multe despre proiectul pe care îl dorești


Intalnire la birou

Te așteptăm la birou, la o cafea, ca sa discutam despre ideile tale si pentru a înțelege proiectul in ansamblul lui, alegând soluția cea mai buna

Lucram la design

Noi ne apucam de treaba, începem sa lucram conform ideilor stabilite la discuție si realizam proiectul 3D, ceea ce durează intre 5 si 10 zile


Discutie si feedback

Te invitam la birou sa vezi ceea ce am creat si ne uitam peste proiectul 3D, primind feed-back-ul de la tine

Predam proiectul

Predam proiectul 3D sau poze din 3D si toate informațiile stabilite pentru acesta amenajare, pentru ca tu sa îl poți realiza

Amenajarea poate incepe

Poți sa îl lansezi in execuție, in baza proiectului nostru cu o echipa pe care NU o impunem noi, ci poate fi aleasa de tine.